Voorlees High Tea bij Loki's room (19 apr)
 
WE NODIGEN JE VAN HARTE UIT VOOR DE VOORLEES HIGH TEA 'BIJ ONS IN DE FAMILIE'.

Ontdek de verrassende combinatie van high tea-en en voorlezen.

Loki's room verzorgt een heerlijke High Tea met zoete en hartige hapjes en wij verzorgen aantrekkelijke en gevarieerde voorleesmomentjes. In de sfeervolle ambiance van Loki's room lezen wij onze gasten gedichten, korte verhalen en fragmenten voor in het thema 'bij ons in de familie', het thema van de boekenweek. 

Smul van het al het lekkers dat Loki's room te bieden heeft. Laat je verwennen door onze voorlezers. Maak van de gelegenheid gebruik om aan de gezamenlijke tafels in gesprek te gaan met de andere gasten. 

De voorlees High Tea kost 27,50 euro per persoon, waarvan 5,00 euro voor Stichting Voorlezen is. Met jouw bijdrage maak je het mogelijk dat wij kunnen voorlezen aan jong tot oud. 

Schrijf je snel in! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen sturen wij je een factuur. Na betaling is je inschrijving definitief.


Datum: 19 april 2024
Tijd: van 15:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 14:30)
Locatie: Loki's room, Vleeshouwersstraat 14

Inschrijven
Ik meld mij aan voor de Voorlees High Tea bij Loki's room
voornaam *
tussenvoegsel
achternaam *
woonplaats
telefoonnummer *
totaal aantal personen voor mijn reservering *
extra dieet wensen (bijv. glutenvrij, notenvrij)
E-mail adres
E-mail adres *
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?