Voorleesdiner bij Rebel Rebel (16 mei)
 
WE NODIGEN JE VAN HARTE UIT VOOR HET VOORLEESDINER 'BIJ ONS IN DE FAMILIE'.

Ontdek de verrassende combinatie van voorlezen en dineren.

Rebel Rebel verzorgt een heerlijk 3-gangenmenu en wij verzorgen het voorleesmenu. In de sfeervolle ambiance van Rebel Rebel lezen wij onze gasten voor elke gang gedichten, korte verhalen en fragmenten voor die allemaal iets vertellen over 'bij ons in de familie', het thema van de boekenweek.

Smul van het lekkere eten van Rebel Rebel. Laat je verwennen door onze voorleesmomentjes. Maak van de gelegenheid gebruik om aan de gezamenlijke tafels in gesprek te gaan met de andere gasten. 

Het voorleesdiner kost 37,50 euro per persoon, waarvan 6,50 euro voor Stichting Voorlezen is. Hiermee draag je bij aan ons 10-jarig jubileum in november van dit jaar, zodat ook Dordtenaren met een smalle beurs erbij kunnen zijn.

Schrijf je snel in! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen sturen wij je een factuur. Na betaling is je inschrijving definitief.Datum: 16 mei 2024
Tijd: van 18:30 tot 20:30 uur (inloop vanaf 18 uur)
Locatie: Rebel Rebel, Houttuinen 32

Inschrijven
Ik meld mij aan voor het voorleesdiner bij Rebel Rebel
voornaam *
tussenvoegsel
achternaam *
woonplaats
telefoonnummer *
totaal aantal personen voor mijn reservering *
extra dieet wensen (bijv. glutenvrij, notenvrij)
E-mail adres
E-mail adres *
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?