Evenementen en Projecten
Voorleespret 2020.1 Prinses Juliana School (H3O)
1 januari 2020 t/m 31 maart 2020 - Dordrecht
Wil je jouw kind meer voorlezen? Voorleespret biedt hulp. Het project start met een nieuwe groep op Prinses Julianaschool (Dordrecht-Krispijn) in februari 2020. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij jou thuis voorlezen. Het voorleesuurtje is één keer per week. Jij doet actief mee. Halverwege het voorleesseizoen bezoek je samen met je kind en de vrijwilliger de bibliotheek. Aan het eind van het voorleesseizoen wordt het project feestelijk afgesloten met het Eindfeest. Je betaalt een bijdrage voor deelname aan het project. Je geeft je kind op bij de juf of meester op de school. Nadat je toestemming hebt gekregen van school, vul je hier (samen) het inschrijfformulier in.  
Contactinformatie    Inschrijving gesloten

Voorleespret 2020.1 Don Bosco
1 januari 2020 t/m 31 maart 2020 - Dordrecht
Wil je jouw kind meer voorlezen? Voorleespret biedt hulp. Het project start met een nieuwe groep op Don Bosco (Dordrecht) in februari 2020. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij jou thuis voorlezen. Het voorleesuurtje is één keer per week. Jij doet actief mee. Halverwege het voorleesseizoen bezoek je samen met je kind en de vrijwilliger de bibliotheek. Aan het eind van het voorleesseizoen wordt het project feestelijk afgesloten met het Eindfeest. Je betaalt een bijdrage voor deelname aan het project. Je geeft je kind op bij de juf of meester op de school. Nadat je toestemming hebt gekregen van school, vul je hier (samen) het inschrijfformulier in.  
Contactinformatie    Inschrijving gesloten

Voorleespret 2020.1 Mondriaan
1 januari 2020 t/m 31 maart 2020 - Dordrecht
Wil je jouw kind meer voorlezen? Voorleespret biedt hulp. Het project start met een nieuwe groep op Mondriaan (Dordrecht) in februari 2020. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij jou thuis voorlezen. Het voorleesuurtje is één keer per week. Jij doet actief mee. Halverwege het voorleesseizoen bezoek je samen met je kind en de vrijwilliger de bibliotheek. Aan het eind van het voorleesseizoen wordt het project feestelijk afgesloten met het Eindfeest. Je betaalt een bijdrage voor deelname aan het project. Je geeft je kind op bij de juf of meester op de school. Nadat je toestemming hebt gekregen van school, vul je hier (samen) het inschrijfformulier in.  
Contactinformatie    Inschrijving gesloten

Voorleespret 2019.2 Prinses Juliana School (H3O)
21 juni 2019 t/m 30 november 2019 - Dordrecht
Wil je jouw kind meer voorlezen? Voorleespret biedt hulp. Het project start met een nieuwe groep op Prinses Julianaschool (Dordrecht-Krispijn) na de zomervakantie. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij jou thuis voorlezen. Het voorleesuurtje is één keer per week. Jij doet actief mee. Halverwege het voorleesseizoen bezoek je samen met je kind en de vrijwilliger de bibliotheek. Aan het eind van het voorleesseizoen wordt het project feestelijk afgesloten met het Eindfeest. Je betaalt een bijdrage voor deelname aan het project. Je geeft je kind op bij de juf of meester op de school. Nadat je toestemming hebt gekregen van school, vul je hier (samen) het inschrijfformulier in.  
Contactinformatie    Inschrijving gesloten

Voorleespret 2019.2 Don Bosco
21 juni 2019 t/m 31 oktober 2019 - Dordrecht
Wil je jouw kind meer voorlezen? Voorleespret biedt hulp. Het project start met een nieuwe groep op Don Bosco (Dordrecht) na de zomervakantie. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij jou thuis voorlezen. Het voorleesuurtje is één keer per week. Jij doet actief mee. Halverwege het voorleesseizoen bezoek je samen met je kind en de vrijwilliger de bibliotheek. Aan het eind van het voorleesseizoen wordt het project feestelijk afgesloten met het Eindfeest. Je betaalt een bijdrage voor deelname aan het project. Je geeft je kind op bij de juf of meester op de school. Nadat je toestemming hebt gekregen van school, vul je hier (samen) het inschrijfformulier in.  
Contactinformatie    Inschrijving gesloten

Voorleespret 2019.2 Mondriaan
21 juni 2019 t/m 31 oktober 2019 - Dordrecht
Wil je jouw kind meer voorlezen? Voorleespret biedt hulp. Het project start met een nieuwe groep op Mondriaan (Dordrecht) na de zomervakantie. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij jou thuis voorlezen. Het voorleesuurtje is één keer per week. Jij doet actief mee. Halverwege het voorleesseizoen bezoek je samen met je kind en de vrijwilliger de bibliotheek. Aan het eind van het voorleesseizoen wordt het project feestelijk afgesloten met het Eindfeest. Je betaalt een bijdrage voor deelname aan het project. Je geeft je kind op bij de juf of meester op de school. Nadat je toestemming hebt gekregen van school, vul je hier (samen) het inschrijfformulier in.  
Contactinformatie    Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?